COLLECTION TOUR #2 Ľudia na ranči

 Aaahoooj!!!!


V minulom príspevku som vám hovorila o pokračovaní collection touru, ktorý zahŕňa všetkých ľudí na našom ranči. Proste aby ste poznali ich charaktery do budúcich príbehov. Vek nepíšem, ani ja ho nemám vždy presne určený.

Bez VÝNIMOČNE krátkeho preslovu môžeme ísť nato :D






Ivet


Zameranie: hlavná trénerka, šéfka na ranči

Charakteristika: Ivet je skvelá trénerka a na ranči ju majú všetci radi (vrátane koní). Trénuje hlavne parkúr, ale aj rekreačné jazdenie a trochu cross. Vždy je veľmi milá a každému rada pomôže.


 








Anna


Zameranie: trénerka drezúry

Charakteristika: Anna je profesionálna trénerka drezúry a voltíže. Trénovaniu sa venuje už dlho a trénuje aj pokročilých jazdcov. Jej hobby je vodenie koní na výstavy a rada pomáha aj pri fotení.










Jana


Zameranie: stará sa o kone (neviem ako to povedať jedným slovom)

Charakteristika: Jana u nás  zohráva dôležitú úlohu koniarky. Stará sa o kone, keďže baby jazdia súťažne a nestíhajú robiť všetku prácu v stajni. Taktiež dáva pozor na zranené, alebo choré kone a veľa iného.









Roman


Zameranie: šofér

Charakteristika: Roman je náš skvelý šofér. Vozieva k nám nové kone, tiež vozieva baby na preteky a podobne. V príbehoch na ranči moc nevystupuje, ale je jeho neoddeliteľnou súčasťou.










Eva


Zameranie: trénerka

Charakteristika: Eva k nám na ranč prišla nedávno v zime. Trénuje začiatočníkov, pony jazdcov a niekedy voltíž.










Tom


Zameranie: zaklínač koní, tréner detskej voltíže

Charakteristika: Toma všetci na ranči berú ako zaklínača koní, pretože si rozumie takmer s každým koňom (aj s Nathanom čo je mega úspech :D) Mimo toho trénuje detskú voltíž (proste deti ktoré sa chcú naučiť základy)











Sabína


Zameranie: parkúrová jazdkyňa, trénerka niektorých nových koní

Charakteristika: Sabi je jedna z najlepších jazdkýň na našom ranči. Čo sa týka vzťahov s koňmi je na tom rovnako ako Tom (preto jazdí na Twistovi, Rybane,...) Ovláda základy drezúry a ako som hovorila je perfektná jazdkyňa, preto trénuje niektoré nové kone (Mistrál, Paris, Deluxe, Amon,...)











Kristína


Zameranie: cross country jazdkyňa

Charakteristika: Kika a Sabi sú najlepšie kamarátky, tiež je perfektná jazdkyňa a trénuje niektorých nováčikov. Súťažne jazdí iba cross, ale voľnočasovo aj western. Dobre vychádza s niektorými divokými koňmi, ako jediná jazdí na Chrisovi a Latte.











Dominika


Zameranie: žiačka jazdeckej školy

Charakteristika: Nika je sestra Kiky, zatiaľ sa jazdiť učí, ale neskôr by chcela jazdiť cross ako ona. Jazdí na svojej vlastnej kobyle Iskre.











Hana


Zameranie: žiačka jazdeckej školy

Charakteristika: Hana sem prišla pred pár rokmi keď si tu ustajnila aj svoju kobylu Dafné. Jazdiť sa zatiaľ učí, neskôr by sa chcela venovať práci s Arabskými koňmi a pony jazdectvu.











Hannah


Zameranie:  westernová jazdkyňa

Charakteristika: S Hannah sa nudy báť nemusíte :D Miluje dobrodružstvá a oveľa radšej ako nudnú prácu na jazdiarni si vyberie poriadnu vychádzku. Miluje výzvy a spolu s jej koňom Cayennom (ktorý je rovnako odvážny ako ona) vo westerne skvele vynikajú.











Sarah


Zameranie: rekreačná jazdkyňa

Charakteristika: Sarah je celkom tichá a väčšinou nevýrazná, to však nič nemení na tom, že vie super jazdiť. Jazdí rekreačne a teraz trénuje hipoterapiu na April. Veľmi rada sa stará o zvieracie mláďatká.










Sofia


Zameranie: drezúra, voltíž

Charakteristika: Sofia je naša najlepšia drezúrna jazdkyňa, voltíž nerobí súťažne. Je veľmi kreatívna a šikovná, vo voľnom čase vyrába deky, ohlávky a rôzne doplnky pre koníky.



















Lisa

Zameranie: parkúrová jazdkyňa, od minulého roku trochu aj cross country
Charakteristika: Lisa je veľmi precízna a talentovaná parkúrová jazdkyňa. Má rada všetko pod kontrolou a poriadne pripravené. Spolu s jej koňom Stormom už vyhrala mnoho a cien a s parkúrom to má šancu ďaleko dotiahnuť. Mimo tréningy trávi čas so svojimi najlepšími kamarátkami Hannah, Sarah a Sofiou.










Clara


Zameranie: prehliadky a výstavy s poníkmi

Charakteristika: Clara sa jazde na koni nikdy nevenovala, vždy ju moc bavili prehliadky a výstavy. Má vlastného poníka Aidu, s ktorou chodieva na prehliadky s kočom.


 









Emily


Zameranie: dostihy

Charakteristika: Emily vždy milovala divokú jazdu. Jazdievala parkúr so svojou kobylou Lavazzou, ale potom presedlala na Farnhaita  a dostihy. Teraz však majú na ranči problémy, pretože baby ju nevedia presvedčiť aby jazdila aj na Lavazze a okrem nej na nej nemá kto jazdiť.










Tori


Zameranie: drezúra, parkúr

Charakteristika:  Tori je najlepšia kamarátka Emily. Súťaží trochu aj v parkúre aj v drezúre (nevedela si vybrať čomu sa venovať :) Jazdí hlavne na Princess, ale nedávno jej bol pridelený aj Paris (a teraz v tejto sekunde ma napadla aj Evita, uvidíme😏)











Molly


Zameranie: žiačka jazdeckej školy

Charakteristika: Molly sa len nedávno začala učiť jazdiť. Popri tom sa snaží pomaličky si budovať vzťah so svojou divokou kobylou Marah.











Alma


Zameranie: žiačka jazdeckej školy

Charakteristika: Alma sa tak isto ako Molly nedávno začala učiť jazdiť. Tak ako Molly pracuje so svojou vlastnou kobylou Palmou.











Alice


Zameranie: voltíž

Charakteristika: Alice je perfektná akrobatka na koni. Vyhrala už mnoho cien. Nepôsobí na našom ranči, ale má tu ustajnenú Crystal, takže som ju sem zaradila.


 










Lenka


Zameranie: western

Charakteristika: Lenka je veľmi milá a šikovná, nie je na takej pokročilej úrovni ako Hannah, ale rýchlo sa učí. Taktiež ako ona sa zameriava hlavne na barrel racing. Okrem westernu nadovšetko miluje aj svojho koňa Jacka.











Wendy


Zameranie: western

Charakteristika: Wendy vyrastala na westernovom ranči, takže je z nej poriadna profíčka. Narozdiel od Lenky a Hannah sa zameriava skôr na prácu s dobytkom ( neviete ako sa to volá?😅)











Ella


Zameranie: dostihy

Charakteristika: Keď sa Ella spoznávala so svojím koňom Hurikánom skúšala s ním jazdiť parkúr aj cross, takže má perfektné všeobecné základy. Nakoniec sa rozhodla pre dostihy ( rozdiel medzi ňou a Emily je, že Emily sa zameriava na Anglické plnokrvníky) Dobre si rozumie s niektorými problémovými koňmi, takže ďalší skvelý pomocník :D











Michaela


Zameranie: žiačka jazdeckej školy

Charakteristika: Miška je jeden z najmladších členov nášho tímu a vídať ju u nás môžete od konca januára. Do budúcnosti by chcela byť pony jazdkyňou. Je dosť ukecaná a často s ňou býva sranda :D











Mia


Zameranie: áno, ďalšia čo sa učí jazdiť

Charakteristika: Mia je sestra Hannah. Tom s ňou trénuje základy voltíže. S jazdením začala nedávno a keď skončí výcvik Sixteen, plánuje na ňu presadnúť.







YEEEEEEES!!!!!!! Konečne som to dopísalaaa🥳🥳🥳

No a teraz od prehnanej radosti k trochu serióznejšej debate :D Áno, som rada, že to mám hotové, pretože to dosť trvalo. Viem, moje poznatky o westerne nie sú svetové, ale hádam pochopíte ako to tam delím :)

Čo sa týka budúcich príspevkov, chcela som príbeh, ale nakoniec sa to vyvinulo inak....ale o tom už nabudúce ;)


Papaaa


Vaša Sabi!

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky